Vegan chocolade perencake

Vegan chocolade perencake

Aantal personen 6

Ingrediënten

  • 200 gram bloem
  • 40 gram cacaopoeder
  • 1 eetlepel bakpoeder
  • 200 gram suiker
  • 100 ml zonnebloemolie
  • 250 ml sojamelk
  • 1 eetlepel appelcider aziijn
  • 1 theelepel vanille extract
  • 2 peren (in blokjes of lange repenà

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Meng de cacaopoeder, bloem, suiker en bakpoeder in een mengkom.

  3. Meng in een andere kom de zonnebloemolie, appelcider azijn, sojamelk en vanille extract.

  4. Meng de droge ingrediënten met de vochtige ingrediënten.

  5. Doe het beslag in een cakevorm.

  6. Verdeel de peer over het beslag.

  7. Laat 45 minuten bakken.

1 maart 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT