Vegan chocoladekoekjes met kersen

Vegan chocoladekoekjes met kersen

Aantal personen 4

Ingrediënten

  • 260 gram bloem
  • 150 gram rietsuiker
  • 3 eetlepels cacaopoeder
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel baksoda
  • snufje zout
  • 7 eetlepels sojamelk
  • 3 eetlepels sojaboter
  • stukjes gehakte chocolade
  • kersen in kleine stukjes gesneden

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Doe de bloem, rietsuiker, cacaopoeder, bakpoeder, baksoda en snufje zout in een mengkom en meng.

  3. Mix de sojamelk en de sojaboter onder het deeg tot je een koekjesdeeg krijgt.

  4. Vorm bolletjes van het deeg en druk plat op een bakplaat.

  5. Druk chocolade stukjes en kersenstukjes in het deeg.

  6. Laat de koekjes 15 minuten bakken.

8 juli 2018
8 juli 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT