Vegan curry met bloemkool en zoete aardappel

Vegan curry met bloemkool en zoete aardappel

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 1 rode ui, fijngesneden
  • 1 teentje look, fijngesneden
  • 2 zoete aardappels, in blokjes
  • 250 gram bloemkool, in roosjes
  • 400 ml kokosmelk
  • 3 eetlepels gele currypasta
  • 150 gram kerstomaatjes
  • verse koriander naar smaak

Bereiden

  1. Stoof de rode ui en look aan in wat water of olie.

  2. Laat ondertussen de bloemkool gaar stomen.

  3. Doe de zoete aardappel bij de ui en de look.

  4. Overgiet met de kokosmelk en doe de currypasta erbij.

  5. Doe de gare bloemkool roosjes bij de curry.

  6. Doe de kerstomaatjes erbij en serveer met verse koriander.

31 maart 2019
31 maart 2019

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT