Vegan eiboter

Vegan eiboter

Serveer als topping bij <a href="http://soyandseitan.be/feestdagen/karelian-gebak-karjalanpiirakka/" target="_blank" rel="noopener">Karjalanpiirakka</a>.

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 1/2 blok tofu (uitgeperst)
  • 1 theelepel currypoeder
  • 1 theelepel kurkuma
  • 6 eetlepels vegan margarine
  • 1 eetlepel kala namak
  • 1/2 theelepel zwarte peper

Bereiden

  1. Verkruimel de tofu in een kom. 

  2. Doe de currypoeder, kurkuma, vegan margarine, kala namak en de zwarte peper erbij en meng tot een mooi geheel. 

  3. Indien het eiermengsel nog te “dik” is, doe er nog wat vegan margarine bij.

1 maart 2018
1 maart 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT