Vegan frangipanetaart met peer

 

Vegan frangipanetaart met peer

Aantal personen 6
Author Kesja

Ingrediënten

  • 1 rol bladerdeeg
  • 300 gram silken tofu
  • 1 eetlepel vanillesuiker
  • 200 gram suiker
  • 100 ml zonnebloemolie
  • 1 eetlepel amandel aroma
  • 250 gram bloem
  • 100 gram amandelmeel
  • 1 eetlepel bakpoeder
  • snufje zout
  • 1/2 theelepel kaneel
  • 3 peren

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Leg de bladerdeeg in een met olie ingevette taartbodem. Prik gaatjes in het bladerdeeg met een vork.
  3. Doe de silken tofu, suiker, vanillesuiker, amandel aroma en olie in een mengkom. Mix tot een fijne massa

  4. Doe in een andere mengkom de bloem, amandelmeel, bakpoeder, kaneel en zout en meng.

  5. Doe de droge ingrediënten bij de vochtige ingrediënten en meng.
  6. Doe het deeg over de bladerdeeg.

  7. Was en schil de peren, verwijder het klokhuis en snij in reepjes.

  8. Verdeel de peren over de taart.

  9. Laat de taart 50 minuten bakken.

28 februari 2020

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT