Vegan fruittaart

Vegan fruittaart

Aantal personen 6

Ingrediënten

  • 1 bodem naar keuze (zanddeeg, kruimeldeeg of bladerdeeg)
  • 25 gram puddingpoeder
  • 450 ml sojamelk
  • fruit naar keuze
  • vegan slagroom

Bereiden

  1. Verwarm de oven op 180°C.

  2. Laat de taartbodem blind bakken voor 25 tot 30 minuten.

  3. Maak ondertussen de pudding. Meng 5 eetlepels sojamelk met de puddingpoeder.

  4. Verwarm de overige sojamelk en breng aan de kook onder regelmatig roeren.

  5. Roer de puddingpoeder onder de sojamelk van zodra het kookt.

  6. Breng opnieuw aan de kook onder regelmatig roeren.

  7. Laat de pudding indikken.

  8. Laat de pudding afkoelen.

  9. Van zodra de pudding en de taartbodem afgekoeld zijn kan je de pudding over de taartbodem verdelen.

  10. Leg fruit over pudding en versier met vegan slagroom.

29 mei 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT