Vegan gele curry met banaan en kikkererwten

Vegan gele curry met banaan en kikkererwten

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 1 rode paprika, in blokjes
  • 100 gram champignons,in plakjes gesneden
  • 50 gram spinazie
  • 1 banaan, in plakjes
  • 1 rode ui, fijngesneden
  • 1 teentje look, fijngesneden
  • 1 stukje gember, fijngesneden
  • 1 stukje kurkuma, fijngesneden
  • 1 blik kokosmelk
  • 3 eetlepels gele currypasta
  • 50 gram kikkererwten
  • 1 theelepel koriander
  • 1/2 theelepel zwarte peper

Bereiden

  1. Verwarm wat olie of water in een pan.

  2. Doe de ui, look, gember en kurkuma erbij en laat enkele minuten stoven.

  3. Doe de champignons en de paprika erbij. Stoof 5 minuten.

  4. Giet de kokosmelk over de groenten en doe de currypasta erbij.

  5. Laat de groenten gaar worden. 

  6. Doe de spinazie en de kikkererwten erbij en laat nog even verder koken.

  7. Roer de bananenschijfjes onder de curry. Kruid met zwarte peper en koriander.

7 maart 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT