Vegan gevulde bladerdeeg met pudding en appel

Gevulde bladerdeeg met pudding en appel

Total Time 35 minuten
Aantal personen 4

Ingrediënten

  • 1 pak bladerdeeg
  • 2 appels (in blokjes)
  • 3 eetlepels rozijnen
  • 125 gram Alpro vanillepudding (1 potje)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Leg de bladerdeeg op een bakplaat met bakpapier.

  3. Meng de appels, rozijnen en vanillepudding.

  4. Verdeel het mengsel over het midden van de bladerdeeg.

  5. Snij repen in de bladerdeeg zodat je de bladerdeeg kan dicht vlechten. 

  6. Maak de bladerdeeg dicht door de reepjes in een vlechtpatroon te leggen.

  7. Je kan eventueel de bladerdeeg wat besmeren met sojamelk en er wat suiker overdoen.

  8. Laat de bladerdeeg 20 tot 25 minuten bakken.

1 maart 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT