Vegan gevulde champignons

Gevulde champignons

Aantal personen 3

Ingrediënten

  • 12 champignons
  • 1 aardappel
  • 2 handjes spinazie
  • 2 eetlepels No Muh melty
  • sojaroom
  • peper
  • zout

Bereiden

  1. Kook de aardappel gaar.

  2. Kuis de champignons en haal de steel eruit.

  3. Prak de aardappel.

  4. Verwarm de spinazie in een pan samen met de geprakte aardappel, sojaroom en de No Muh melty.

  5. Roer tot de No Muh melty gesmolten is. Kruid met peper en zout.

  6. Verwarm de oven op 180°C.

  7. Vul de champignons met het mengsel en zet op een bakplaat met bakpapier.

  8. Doe er een klein beetje olie over.

  9. Laat de champignons 15 minuten bakken in de oven.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT