Vegan gevulde portobello met pompoen
Aantal personen 2
Ingrediënten
- 2 eetlepels sojasaus
- 1 eetlepel agavesiroop
- 1/2 theelepel liquid smoke
- 2 portobello's
- 150 gram pompoenpuree
- 1/2 theelepel kaneel
- 1/2 theelepel paprikapoeder
- 1/2 theelepel zwarte peper
- chilipoeder naar smaak
- vegan geraspte kaas
Bereiden
-
Laat de portobello's enkele uren marineren in de sojasaus, liquid smoke en agavesiroop.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Haal het steeltje uit de portobello's.
-
Meng de pompoenpuree met de paprikapoeder, kaneel, zwarte peper en chilipoeder.
-
Vul de portobello's met de pompoenpuree.
-
Bestrooi met vegan raspte kaas.
-
Laat de portobello's 10 minuten bakken in de oven.