Vegan gevulde portobello met pompoen

Vegan gevulde portobello met pompoen

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 2 eetlepels sojasaus
  • 1 eetlepel agavesiroop
  • 1/2 theelepel liquid smoke
  • 2 portobello's
  • 150 gram pompoenpuree
  • 1/2 theelepel kaneel
  • 1/2 theelepel paprikapoeder
  • 1/2 theelepel zwarte peper
  • chilipoeder naar smaak
  • vegan geraspte kaas

Bereiden

  1. Laat de portobello's enkele uren marineren in de sojasaus, liquid smoke en agavesiroop.

  2. Verwarm de oven voor op 200°C.

  3. Haal het steeltje uit de portobello's.

  4. Meng de pompoenpuree met de paprikapoeder, kaneel, zwarte peper en chilipoeder.

  5. Vul de portobello's met de pompoenpuree.

  6. Bestrooi met vegan raspte kaas.

  7. Laat de portobello's 10 minuten bakken in de oven.

20 oktober 2018
21 oktober 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT