Vegan havermout koekjes

 

Vegan havermout koekjes

Aantal personen 4

Ingrediënten

  • 100 ml koolzaadolie
  • 100 gram rietsuiker
  • 200 ml sojamelk
  • 1 theelepel vanille extract
  • 200 gram volkoren bloem
  • 100 gram bloem
  • 1 theelepel baksoda
  • 1/2 theelepel zout
  • 200 gram havermout
  • 100 gram chocolade stukjes
  • 50 gram gedroogd fruit

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Doe de bloem, volkoren bloem, rietsuiker, baksoda, zout en havermout bij elkaar en meng.

  3. Doe in een andere mengkom de koolzaadolie, sojamelk en vanille extract en meng.

  4. Meng de droge ingrediënten met de andere de vochtige ingrediënten.

  5. Meng de chocolade stukjes en het gedroogd fruit eronder.

  6. Maak bolletjes van het deeg en druk plat op een bakplaat met bakpapier. Laat de koekjes 8 - 10 minuten bakken.

1 maart 2018
1 maart 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT