Vegan kaneelrolletjes

Vegan kaneelrolletjes

Aantal personen 4

Ingrediënten

  • 1 pak bladerdeeg
  • 6 eetlepels vegan margarine
  • 3 eetlepels kaneel
  • 2 eetlepels bruine suiker

Chocoladesaus:

  • 50 gram chocolade
  • scheutje room
  • eventueel suikerbolletjes om het af te werken

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Meng de vegan margarine, kaneel en de bruine suiker tot een egaal mengsel.

  3. Rol de bladerdeeg uit en verdeel het kaneelmengsel over het deeg.

  4. Rol de bladerdeeg op.

  5. Verdeel de rol bladerdeeg in stukken van ongeveer 2 tot 3 cm.

  6. Laat ongeveer 25 minuten bakken tot dat het deeg goudbruin ziet.

Voor de chocoladesaus:

  1. Laat de chocolade samen met de sojaroom au bain-marie smelten en verdeel over de kaneelrolletjes.

  2. Werk eventueel af met wat suikerbolletjes.

1 maart 2018
2 maart 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT