Vegan kastanje risotto

Vegan kastanje risotto

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 150 gram risotto rijst
  • 150 ml witte wijn
  • 350 ml water (of meer indien nodig)
  • 1 eetlepel groentebouillonpoeder (of meer naar smaak)
  • 150 gram kastanjechampignons, in plakjes
  • 50 gram kastanjes, afgekookt, geschild en in 4 gesneden
  • 1 rode ui, fijngesneden
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden
  • 100 gram boerenkool
  • 50 gram kikkererwten

Bereiden

  1. Stoof de rode ui en de knoflook aan in een beetje water.

  2. Doe de champignons erbij en laat ongeveer 4 minuten bakken.

  3. Doe de risotto rijst erbij en overgiet met de wijn en het water.

  4. Voeg de groentebouillonpoeder toe.

  5. Laat het 10 minuten koken onder regelmatig roeren. Indien nodig doe je er nog extra water bij.

  6. Doe de boerenkool erbij en laat koken tot de risotto gaar is.

  7. Doe de kikkererwten en de kastanjes erbij en laat even opwarmen.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT