Vegan kipsaté met noedels in limoensausje
Aantal personen 4
Ingrediënten
- 1 pakje vegan kipstukjes
- 1 blik kokosmelk
- 1/2 theelepel paprikapoeder
- chilipoeder naar smaak
- 2 eetlepels limoensap
- rijstnoedels
- kippenkruiden
- sesamzaad
- verse koriander
Bereiden
-
Maak de saus door de kokosmelk aan de kook te brengen en even laten in te dikken.
-
Kruid met paprikapoeder, chilipoeder en doe het limoensap erbij.
-
Kook de rijstnoedels gaar.
-
Rijg de vegan kipstukjes op kleine satéprikkers.
-
Bak de vegan kipstukjes krokant in wat olijfolie.
-
Bestrooi de vegan kipstukjes met sesamzaadjes.
-
Neem mooie schaaltjes en verdeel de noedels erin.
-
Doe de limoensaus over de noedels en leg er een vegan kipsaté op.
-
Werk af met verse koriander.