Vegan koekjesdeeg havermout

Vegan koekjesdeeg havermout

Ingrediënten

Koekjesdeeg

  • 50 gram kikkererwten
  • 1 eetlepel pindakaas
  • 1 theelepel vanille extract
  • 1/2 theelepel kaneel
  • 1 theelepel ahornsiroop
  • chocolade stukjes

Havermout

  • 5 eetlepels havermout
  • 200 ml amandelmelk

Bereiden

  1. Doe de kikkererwten, pindakaas, vanille extract, kaneel en ahornsiroop in de blender en mix tot een fijne massa.

  2. Roer de chocolade stukjes eronder.

  3. Verwarm de havermout en amandelmelk op het vuur.

  4. Laat de havermout even indikken en roer er stukjes koekjesdeeg onder.

  5. Doe de havermout in een kommetje en doe er nog wat stukjes koekjesdeeg over als topping.

14 maart 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT