Vegan kokos chocolade cake

Vegan kokos chocolade cake

Aantal personen 6

Ingrediënten

  • 200 gram bloem
  • 1 eetlepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel zout
  • 100 gram suiker
  • 200 gram silken tofu
  • 100 gram geraspte kokos
  • 80 ml zonnebloemolie
  • 1 eetlepel appelciderazijn
  • 50 ml amandelmelk
  • chocolade
  • kokosolie

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 170°C.

  2. Meng in een mengkom de droge ingrediënten; bloem, geraspte kokos, bakpoeder, zout en suiker.

  3. Meng in een andere mengkom de natte ingrediënten; silken tofu, zonnebloemolie, appelcider azijn en amandelmelk.

  4. Vet een cakevorm in met wat sojaboter of olie.

  5. Doe het deeg in de cakevorm.

  6. Laat de cake 50 minuten bakken.

  7. Laar de chocolade smelten met de kokosolie en doe over de cake.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT