Vegan linzenpasteitje

Vegan linzenpasteitje

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 1 teentje look, fijngesneden
  • 1 rode ui, fijngesneden
  • 120 gram voorgekookte linzen
  • 150 gram champignons, in plakjes
  • 2 wortels, in plakjes
  • 100 gram diepvrieserwtjes
  • 200 ml sojaroom
  • 1 eetlepel groentebouillonpoeder
  • 2 bladerdeegpasteitjes

Bereiden

  1. Stoom de wortel gaar.

  2. Verwarm wat olie of water en stoof de look en de ui aan.

  3. Doe de champignons erbij en laten stoven tot ze gaar zijn.

  4. Doe de gestoomde wortel en de diepvrieserwtjes erbij.

  5. Overgiet met de sojaroom en doe de groentebouillonpoeder erbij.

  6. Roer de linzen onder de saus en verwarm.

  7. Bak ondertussen het bladerdeegpasteitje zoals aangegeven op de verpakking.

  8. Serveer de saus in de pasteitjes.

31 maart 2019
31 maart 2019

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT