Vegan no bake bosbessen cheesecake

Vegan no bake bosbessen cheesecake

Aantal personen 6

Ingrediënten

bodem

  • 200 gram AH digestive koekjes
  • 100 gram sojaboter

vulling

  • 400 gram cashewnoten
  • 2 eetlepels vanille extract
  • 250 ml kokosmelk (het harde gedeelte van een blik kokosmelk)
  • 6 eetlepels poedersuiker of agavesiroop
  • 300 gram bosbessen

Bereiden

  1. Laat de cashewnoten een nacht weken in water.

  2. Bedek de bodem van een springvorm met bakpapier.

  3. Maal de koekjes en roer de sojaboter eronder.

  4. Druk de gemalen koekjes aan op de bodem van de springvorm. Zorg dat je een mooie gladde bodem krijgt.

  5. Zet de bodem een uur in de vriezer.

  6. Doe de cashewnoten, vanille extract, kokosmelk en suiker in de blender en mix tot het helemaal fijn is.

  7. Doe een laagje van het mengsel over de koekjesbodem.

  8. Zet de bodem terug in de vriezer voor een uur.

  9. Doe nu de bosbessen bij het mengsel in de blender.

  10. Verdeel het mengsel over de bodem en laat de cheesecake een nacht opstijven in de vriezer.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT