Vegan ovenschotel met pompoen en gehakt

Vegan ovenschotel met pompoen en gehakt

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 200 gram pompoenpuree
  • 80 gram tomatensaus
  • 1 pakje vegan gehakt
  • 5 aardappels in schijfjes
  • 50 gram walnoten
  • vegan kaas
  • zongedroogde tomaatjes

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Bak het vegan gehakt krokant.

  3. Doe het tomatensaus op de bodem van een ovenschaal.

  4. Verdeel het vegan gehakt over de tomatensaus.

  5. Doe dan de walnoten erover.

  6. Ga verder met de aardappelschijfjes over de walnoten te verdelen.

  7. Doe de pompoenpuree erbij en werk af met zongedroogde tomaatjes.

  8. Bestrooi met vegan kaas.

  9. Zet de ovenschotel 30 minuten in de oven.

7 december 2018
7 december 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT