Vegan pasta met dragonsaus en asperges

Vegan pasta met dragonsaus en asperges

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 250 ml sojaroom
  • asperges
  • 1 broccoli
  • 1 eetlepel dragon
  • 1 theelepel groentenbouillonpoeder
  • maizena
  • 1/2 limoen
  • peper
  • zout
  • 1 ui, fijngesneden
  • 1 teentje look, fijngesneden
  • pasta

Bereiden

  1. Snij de broccoli in roosjes en kook gaar. Kuis de asperges en kook gaar.

  2. Kook de pasta gaar zoals op de verpakking.

  3. Fruit de ui en het teentje knoflook. Doe dan de sojaroom erbij, groentebouillonpoeder en de dragon, laat even inkoken. 

  4. Verfris de saus met wat limoensap en bind met maizena. Kruid af met peper en zout. Doe de groentjes onder de saus en serveer met de pasta.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT