Vegan pasta met asperges en spinazie

 

Pasta met asperges en spinazie

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 100 gram asperges (gekookt)
  • 200 gram spinazie
  • 1 rode ui, fijngesneden
  • 250 ml sojaroom
  • 1 eetlepel dille (meer of minder naar smaak)
  • 1 eetlepel peterselie (meer of minder naar smaak)
  • 1 theelepel zwarte peper
  • 1 eetlepel groentebouillonpoeder
  • 1 eetlepel lichte miso
  • pasta

Bereiden

  1. Stoof de rode ui in wat olie of water.

  2. Doe de spinazie erbij en laat even mee stoven.

  3. Doe de sojaroom en de groentebouillonpoeder erbij.

  4. Kook ondertussen de pasta gaar.

  5. Doe de asperges bij de saus en kruid met dille, peterselie en zwarte peper.

  6. Roer net voor het serveren de miso onder de saus.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT