Vegan pasta met mock eend
Aantal personen 2
Ingrediënten
- 1 blik mock duck / mock eend
- 1 rode ui, fijngesneden
- 150 gram champignons, gekuist en fijngesneden
- 100 gram spinazie
- 250 ml sojaroom
- 1 eetlepel vegan kippenbouillon
- 1/2 theelepel kruidenzout
- 1 theelepel rozemarijn
- 1 theelepel tijm
- zwarte peper
- pasta
Bereiden
-
Bak de mock eend krokant in een anti-aanbak pan.
-
Stoof de rode ui in een grote anti-aanbak pan of sauspan.
-
Doe de champignons bij de rode ui en bak krokant.
-
Doe de sojaroom bij de champignons en voeg ook de spinazie toe.
-
Laat ondertussen de pasta gaar koken.
-
Kruid de saus met vegan kippenbouillon, kruidenzout, rozemarijn, tijm en zwarte peper.
-
Indien je de saus te dun vindt kan je deze binden met maizena.