Vegan pasta met zongedroogde tomaatjes

Vegan pasta met zongedroogde tomaatjes

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 150 gram champignons (fijngesneden)
  • 70 gram zongedroogde tomaatjes
  • 3 teentjes knoflook (fijngesneden)
  • 50 ml witte wijn
  • 100 ml water
  • 100 ml sojaroom
  • 1 eetlepel vegan kippenbouillonpoeder
  • maizena
  • 200 gram pasta

Bereiden

  1. Verwarm wat olijfolie in een kookpot en doe de knoflook, de champignons en de zongedroogde tomaatjes erbij. Laat een paar minuutjes stoven.

  2. Blus de groenten met witte wijn. Doe het water en de vegan kippenbouillonpoeder erbij.

  3. Laat de champignons gaar worden.

  4. Kook ondertussen de pasta zoals op de verpakking staat.

  5. Doe de sojaroom bij de groenten. Laat de saus indikken met wat maizena.

7 maart 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT