Vegan pasteitje met champignons in romige wijnsaus

Vegan pasteitje met champignons in romige wijnsaus

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 1 rode ui, fijngesneden
  • 2 teentjes look, fijngesneden
  • 250 gram champignon mengeling
  • 70 ml witte wijn
  • 150 ml sojaroom
  • 1 eetlepel groentebouillon
  • zwarte peper naar smaak
  • vers citroensap naar smaak
  • verse tijm naar smaak
  • maizena

Bereiden

  1. Stoof de rode ui en de look aan in wat olie of water.

  2. Doe de champignons erbij en laat bakken.

  3. Blus dan de champignons met de wijn en die de sojaroom erbij.

  4. Roer de groentebouillon erbij.

  5. Maak de saus dikker door ze te binden met maizena.

  6. Doe er vers citroensap, verse tijm en zwarte peper bij naar smaak.

15 november 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT