Vegan perencake

Vegan perencake

Aantal personen 6

Ingrediënten

  • 150 gram silken tofu
  • 100 gram suiker
  • 1 theelepel vanille extract
  • 1 eetlepel appelcider azijn
  • 60 ml sojamelk
  • 60 ml zonnebloemolie
  • 200 gram bloem
  • 1 eetlepel bakpoeder
  • 2 peren, in blokjes of in repen

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Mix de silken tofu met de suiker en het vanille extract tot een egale massa.

  3. Doe de zonnebloemolie, sojamelk en appelcider azijn erbij en mix.

  4. Doe dan de bloem en bakpoeder erbij en mix nog even door.

  5. Indien je de peer in blokjes gesneden hebt roer je de peer onder het deeg.

  6. Vet een bakvorm in met wat olie of sojaboter.

  7. Doe het deeg in de bakvorm.

  8. Indien je de peer in repen gesneden hebt leg je de peer op het deeg.

  9. Laat de cake 40 minuten bakken.

5 november 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT