Vegan perenkoeken met gember

Vegan perenkoeken met gember

Aantal personen 4

Ingrediënten

  • 1 rol bladerdeeg
  • 2 peren
  • 1 stukje gember
  • 3 eetlepels suiker
  • 2 eetlepels water

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Snij de gember heel fijn.

  3. Breng de gember samen met de suiker en het water aan de kook.

  4. Laat de suiker smelten.

  5. Schil de peren en snij ze in de heft.

  6. Snij kleine gleuven in de peren.

  7. Snij 4 vierkanten uit het bladerdeeg en leg op elk vierkant een halve peer.

  8. Vouw de vierkanten dicht in de vorm van de peer.

  9. Verdeel het gembermengsel over de peren.

  10. Laat de perenkoeken 20 tot 30 minuten bakken tot ze goudbruin zijn.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT