Vegan pistache amandel cake

Vegan pistache amandel cake

Aantal personen 4

Ingrediënten

  • 70 gram pistachenoten gemalen tot meel
  • 70 gram amandelmeel
  • 70 gram bloem
  • 1 eetlepel bakpoeder
  • 100 gram bruine suiker
  • 1 theelepel amandel extract
  • 1 theelepel appercider azijn
  • 150 ml amandelmelk
  • 50 ml zonnebloemolie

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Meng in een mengkom het amandelmeel, pistachemeel, bloem en bakpoeder.

  3. Meng in een andere mengkom de bruine suiker, amandel extract, appelcider azijn, amandelmelk en zonnebloemolie.

  4. Doe de droge ingrediënten bij de vochtige en mix.

  5. Vet een bakvorm in met wat olie of sojaboter.

  6. Doe het deeg in de cakevorm en bestrooi met wat gemalen pistachenoten.

  7. Laat de cake 40 minuten bakken.

8 september 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT