Vegan pompoen risotto

Vegan pompoen risotto

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 1 rode ui (fijngesneden)
  • 1 teentje look (fijngesneden)
  • 125 gram risotto rijst
  • 200 gram pompoenpuree
  • 100 gram gare pompoenblokjes
  • 150 ml witte wijn
  • 200 ml water
  • 1 eetlepel groentebouillonpoeder
  • 1 eetlepel gerookte paprikapoeder
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 theelepel rozemarijn
  • 1 theelepel nootmuskaat

Bereiden

  1. Fruit de ui en de knoflook in een beetje water of olie.

  2. Doe de risotto rijst erbij.

  3. Voeg het water, wijn en groentebouillonpoeder toe.

  4. Laat 15 minuten koken. Als er geen vocht meer in de pan is doe er dan nog wat water bij.

  5. Roer de pompoenpuree eronder en kruid met gerookte paprika poeder, nootmuskaat en rozemarijn.

  6. Doe als laatste de pompoenblokjes erbij en laat even mee opwarmen.

4 maart 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT