Vegan pompoenpannenkoeken

Vegan pompoenpannenkoeken

Aantal personen 4

Ingrediënten

  • 200 gram bloem
  • 1 eetlepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel kaneel
  • 2 eetlepels bruine suiker
  • 3 eetlepels pompoenpuree
  • 2 eetlepels gesmolten kokosolie
  • 160 ml sojamelk

Bereiden

  1. Meng de bloem, bakpoeder, kaneel en bruine suiker.

  2. Mix de pompoenpuree met de kokosolie en sojamelk.

  3. Meng de droge ingrediënten met de vochtige ingrediënten.

  4. Verwarm een anti-kleef pan met een beetje kokosolie en doe een pollepel beslag in de pan.

  5. Draai de pannenkoek om zodra de bovenkant droog geworden is.

  6. Doe zo verder met de rest van het beslag.

12 oktober 2018
16 oktober 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT