Vegan quiche met asperges en spinazie

Vegan quiche met asperges en spinazie

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 1 pak bladerdeeg
  • 300 gram tofu, uitgeperst
  • 100 gram gare asperges, in blokjes
  • 200 gram spinazie
  • 1 teentje look
  • 1 theelepel kala namak
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1/2 theelepel kurkuma
  • snufje zwarte peper
  • 1 tomaat, in plakjes

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Doe de spinazie in een steelpan en laat even opwarmen.

  3. Doe de tofu in een maatbeker samen met de spinazie, look, kala namak, paprikapoeder, kurkuma en zwarte peper. 

  4. Leg het bladerdeeg in een taartvorm.

  5. Roer de helft van de asperges door het tofu mengsel.

  6. Verdeel het tofu mengsel over de bladerdeeg.

  7. Verdeel de tomatenschijfjes en de rest van de asperges over het tofu mengsel.

  8. Laat de quiche 40 minuten bakken.

11 april 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT