Vegan rijstschotel

Vegan rijstschotel

Aantal personen 4

Ingrediënten

  • 1 blok tofu, uitgeperst
  • 250 gram rijst
  • 1 eetlepel kala namak
  • 1 theelepel kurkuma
  • 1 kop diepvrieserwtjes
  • 1 rode paprika
  • 2 wortels
  • sojasaus

Bereiden

  1. Snij de paprika en wortel in stukjes.

  2. Verwarm olie in de wokpan en doe de groenten erbij. 

  3. Laat ze al roerend bakken tot ze gaar zijn.

  4. Doe er dan wat soja saus onder en haal de groenten uit de wok.

  5. Snij de tofu in blokjes en plet met een vork.

  6. Verwarm terug olie in de wokpan en bak de tofu, kruid de tofu met kala namak en kurkuma tot hij mooi geel ziet, haal dan uit de wok.

  7. Laat de rijst afkoken en doe dan de afgekookte rijst in de wokpan en laat enkele minuten bakken onder regelmatig roeren, doe er wat soja saus over en doe de groenten en tofu erbij.

4 maart 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT