Vegan rijsttaart met appel

Vegan rijsttaart met appel

Aantal personen 6

Ingrediënten

  • 1 zanddeeg
  • 100 gram dessertrijst
  • 500 ml sojamelk
  • 50 gram suiker
  • 250 gram Alpro vanille dessert
  • Amaretto
  • 2 appels, in schijfjes
  • snufje kaneel
  • 3 eetlepels vanille suiker

Bereiden

  1. Meng de rijstpap door de dessertrijst aan de kook te brengen samen met de sojamelk en de suiker.

  2. Laat al roerend koken tot het rijstpap is ingedikt.

  3. Roer de Alpro vanille dessert eronder.

  4. Verwarm de oven voor op 180°C.

  5. Leg de zanddeeg bodem in een taartbodem.

  6. Doe Amaretto naar smaak bij de rijstpap.

  7. Doe de rijstpap over de zanddeeg bodem.

  8. Verdeel de appelschijfjes over de rijstpap.

  9. Bestrooi met kaneel en vanille suiker.

  10. Laat de taart 40 minuten bakken.

  11. Laat volledig afkoelen en opstijven.

25 april 2019

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT