Vegan romige cantharellensoep

Vegan romige cantharellensoep

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 250 gram cantharellen
  • 1 rode ui, fijngesneden
  • 2 teentjes look, fijngesneden
  • 60 gram kikkererwten
  • 450 ml water
  • 1 eetlepel groentebouillonpoeder
  • 160 ml kokosmelk
  • zwarte peper
  • kruidenzout
  • verse peterselie

Bereiden

  1. Stoof de rode ui en de look aan in wat water of olie.

  2. Hou enkele cantharellen opzij en doe de rest bij de ui en de look.

  3. Doe de kikkererwten erbij en vergiet met het water en de groentebouillonpoeder.

  4. Laat de soep gaar koken.

  5. Mix de soep.

  6. Roer de kokosmelk onder de soep.

  7. Bak de cantharellen krokant in wat olie en kruid met zwarte peper en krruidenzout.

  8. Serveer de soep met de krokante cantharellen en verse peterselie.

15 november 2018
15 november 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT