Vegan romige limoenpasta met champignons en salie

Romige limoenpasta met champignons en salie

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 1 teentje look, fijngesneden
  • 250 gram champignons
  • 1 eetlepel limoensap
  • 1 eetlepel limoenzeste
  • handje verse salie
  • 200 ml sojaroom
  • 1 snufje zout
  • 1/2 theelepel zwarte peper
  • 120 gram pasta

Bereiden

  1. Snij de champignons in partjes.

  2. Stoof de ui aan in wat olie of water.

  3. Doe de champignons erbij en laat bakken.

  4. Kook de pasta gaar.

  5. Doe de sojaroom erbij zodra de champignons gebakken zijn.

  6. Roer het limoensap, limoenzeste en de salie onder de saus.

  7. Kruid met zwarte peper en zout.

  8. Indien de saus te dun is kan je deze indikken met wat maizena.

30 november 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT