Vegan rozijnencake

Vegan rozijnencake

Aantal personen 4

Ingrediënten

  • 250 gram bloem
  • 1 eetlepel bakpoeder
  • 1 snufje zout
  • 200 gram suiker
  • 240 ml sojamelk
  • 80 ml zonnebloemolie
  • 2 eetlepels appelciderazijn
  • 1 theelepel vanille extract
  • 60 gram rozijnen

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°.

  2. Doe alle droge ingrediënten (bloem, suiker, bakpoeder, baksoda, suiker, zout) in een mengkom en meng.

  3. Doe in een andere mengkom de vochtige ingrediënten (sojamelk, appelciderazijn, zonnebloemolie en vanille extract) en meng.

  4. Meng de droge ingrediënten bij de vochtige ingrediënten.

  5. Roer de rozijnen onder het beslag.

  6. Doe het beslag in een cakevorm en laat 50 minuten bakken.

7 maart 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT