Vegan sandwiches

Vegan sandwiches

Ingrediënten

  • 500 gram bloem
  • 150 ml sojamelk
  • 100 ml water
  • 50 gram suiker
  • 70 gram plantenmargarine op kamertemperatuur
  • 13 gram droge gist
  • sojaroom
  • ahornsiroop

Bereiden

  1. Doe de bloem, sojamelk, water, suiker, platenmargarine en gist in een meng en kneed ongeveer 12 minuten tot een elastisch deeg.

  2. Laat het deeg een uur rijzen.

  3. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

  4. Rol bolletjes van het deeg en leg ze op de bakplaat.

  5. Laat het deeg nog eens een uur rijzen.

  6. Verwarm de laatste 15 minuten de oven voor op 180°C.

  7. Besmeer de sandwiches met een mengsel van sojaroom en ahornsiroop.

  8. Laat de sandwiches 10 minuten bakken.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT