Vegan saucijzenbroodjes

Vegan saucijzenbroodjes

Aantal personen 4

Ingrediënten

  • 1 pak bladerdeeg
  • 1 pakje seitangehakt
  • 1 ui (fijngesneden)
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • peper
  • zout
  • nootmuskaat
  • 2 eetlepels edelgistvlokken
  • ongezoete sojamelk

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Meng het seitangehakt met de ui, 2 eetlepels tomatenpuree, 2 eetlepels edelgistvlokken en kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  3. Rol het bladerdeeg uit en leg het gehaktmengsel op het bladerdeeg aan de zijkant in de vorm van een worstje.

  4. Rol een stuk van het bladerdeeg over het gehaktmengsel zodat het bedekt is en snij het bladerdeeg af. 

  5. Plooi de hoeken mooi toe. 

  6. Doe dit bij alle 4 saucijzenbroodjes.

  7. Leg de saucijzenbroodjes op een met bakpapier beklede bakplaat en besmeer de saucijzenbroodjes met ongezoete sojamelk, strooi er eventueel wat fijne kruiden over.

  8. Bak 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 °C.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT