Vegan sesam tofu

Vegan sesam tofu

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 1 blok tofu, uitgeperst
  • 50 ml sojasaus
  • 1 eetlepel sesam olie
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 theelepel sambal oelek
  • 1 theelepel limoensap
  • 1 rode paprika
  • 1 courgette
  • 1 rode ui
  • noedels

Bereiden

  1. Laat de tofu een dag marineren in de sojasaus, sesamolie, knoflook, sambal oelek en het limoensap.

  2. Bak de tofu krokant en hou de marinade even aan de kant. 

  3. Snij de rode paprika, de courgette en de rode ui fijn.

  4. Verwarm wat olie in een wok pan en stoof de rode ui aan. Doe dan de paprika en de courgette erbij.

  5. Kook ondertussen de noedels gaar.

  6. Doe de tofu bij de groenten en roer de noedels eronder. Giet er wat van de marinade over.

4 maart 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT