Vegan sesam tofu
Aantal personen 2
Ingrediënten
- 1 blok tofu, uitgeperst
- 50 ml sojasaus
- 1 eetlepel sesam olie
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel sambal oelek
- 1 theelepel limoensap
- 1 rode paprika
- 1 courgette
- 1 rode ui
- noedels
Bereiden
-
Laat de tofu een dag marineren in de sojasaus, sesamolie, knoflook, sambal oelek en het limoensap.
-
Bak de tofu krokant en hou de marinade even aan de kant.
-
Snij de rode paprika, de courgette en de rode ui fijn.
-
Verwarm wat olie in een wok pan en stoof de rode ui aan. Doe dan de paprika en de courgette erbij.
-
Kook ondertussen de noedels gaar.
-
Doe de tofu bij de groenten en roer de noedels eronder. Giet er wat van de marinade over.