Vegan sinaasappel chocolade cake

Vegan sinaasappel chocolade cake

Aantal personen 6

Ingrediënten

  • 200 gram bloem
  • 1 eetlepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel zout
  • 100 gram suiker
  • 200 gram sojayoghurt
  • 40 ml sinaasappelsap
  • 1 eetlepel appelciderazijn
  • 1 appelsien, in stukjes
  • 50 gram chocolade stukjes

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 170°C.

  2. Meng in een mengkom de droge ingrediënten; bloem, bakpoeder, zout en suiker.

  3. Meng in een andere mengkom de natte ingrediënten; sojayoghurt, zonnebloemolie, appelcider azijn en sinaasappelsap.

  4. Meng de chocolade en de appelsien onder het beslag.

  5. Vet een cakevorm in met wat sojaboter of olie.

  6. Doe het deeg in de cakevorm.

  7. Laat de cake 50 minuten bakken.

12 juni 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT