Vegan smoky cantharellen met spinazie

Vegan smoky cantharellen met spinazie

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 180 gram cantharellen
  • 2 rode uien in ringen
  • 200 gram spinazie
  • 1 theelepel liquid smoke
  • 3 eetlepels sojasaus
  • 1/2 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel groentebouillonpoeder
  • 1/2 theelepel zwarte peper

Bereiden

  1. Verwarm wat water of olie in een anti-kleef pan en doe de uienringen erbij.

  2. Laat de uienringen even stoven en doe dan de cantharellen erbij.

  3. Laat mee stoven.

  4. Doe na ongeveer 7 minuten de spinazie erbij samen met de liquid smoke, sojasaus, paprikapoeder, groentebouillonpoeder en zwarte peper.

  5. Laat nog enkele minuten stoven tot de spinazie gaar is.

  6. Serveer met vegan balletjes of doe linzen bij de groenten.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT