Vegan spinazie quiche

Vegan spinazie quiche

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 1 bladerdeeg
  • 400 gram spinazie
  • 375 gram tofu
  • 1 teentje look
  • 1 theelepel kala namak
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • snufje zwarte peper
  • zongedroogde tomaatjes

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Stoof de ui aan in wat water of olie.

  3. Doe de spinazie erbij en laat slinken.

  4. Doe de tofu, spinazie, look, kala namak, paprikapoeder en zwarte poeder in een maatbeker en mix tot een egaal mengsel met een staafmixer.

  5. Leg de bladerdeeg in een taartvorm.

  6. Verdeel het mengsel over de bladerdeeg.

  7. Leg zongedroogde tomaatjes over het mengsel.

  8. Laat de quiche ongeveer 30 minuten bakken in de oven.

28 december 2018
6 januari 2019

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT