Vegan spinaziepannenkoeken

Vegan spinaziepannenkoeken

Aantal personen 4

Ingrediënten

  • 100 gram spinazie
  • 150 gram bloem
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel zout
  • 240 ml sojamelk
  • 2 eetlepels olie
  • 1 eetlepel vanillesuiker

Bereiden

  1. Verwarm wat water in een kookpot.

  2. Doe de spinazie in de kookpot en laat de spinazie slinken.

  3. Giet de spinazie af en droog af.

  4. Meng de bloem, vanillesuiker, olie, bakpoeder, zout en sojamelk met elkaar. 

  5. Roer de spinazie onder het deeg.

  6. Vet een anti-kleef pan of koekenpan in met wat olie.

  7. Doe wat beslag in de pan en wacht tot de bovenkant van de pannenkoek droog wordt en draai dan om.

  8. Doe zo verder tot al het beslag op is.

  9. Serveertip: besmeer de pannenkoeken met bessenconfituur!

3 maart 2018
3 maart 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT