Vegan suikervrij bananenbrood met perzik

Vegan suikervrij bananenbrood met perzik

Aantal personen 6

Ingrediënten

  • 450 gram rijpe bananen (zonder schil)
  • 200 gram volkorenbloem
  • 50 ml zonnebloemolie
  • 1 eetlepel appelcider azijn
  • 2 eetlepels bakpoeder
  • 1/2 theelepel baksoda
  • 100 gram perziken in blokjes
  • 40 gram pecannoten
  • optioneel: amandelschilfers

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Plet de bananen tot een smeuïge massa.

  3. Meng de bloem, bakpoeder en baksoda in een mengkom.

  4. Meng in een andere mengkom de bananen, zonnebloemolie en appelcider azijn.

  5. Meng de ingrediënten bij elkaar.
  6. Vet een cakevorm in met wat olie.
  7. Meng de perziken en pecannoten onder het beslag.

  8. Doe het beslag in de cakevorm.

  9. Bestrooi met amandelschilfers.

  10. Laat het bananenbrood ongeveer 45 tot 50 minuten bakken tot een deegprikker er proper uitkomt.

30 juni 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT