Vegan tomaat “garnaaltjes”

Vegan tomaat "garnaaltjes"

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 10 kerstomaatjes
  • 1/2 pompelmoes
  • 1 eetlepel zeewierkruiden
  • 2 theelepel mayolijn of andere veganaise
  • 1 theelepel ketchup
  • tabasco naar smaak
  • klein scheutje whisky

Bereiden

  1. Snij het bovenste van de kerstomaatjes en hol ze uit.

  2. Snij de pompelmoes in partjes en haal de velletjes van de buitenkanten.

  3. Haal de "garnaaltjes" eruit. (het vruchtvlees)

  4. Maak dan de cocktailsaus: meng de mayolijn met ketchup, tabasco en whisky.

  5. Roer de "garnaaltjes" door de cocktailsaus en roer de zeewierkruiden eronder.

  6. Vul de kerstomaatjes met de "garnaaltjes" in cocktail saus

  7. Zet de bovenste stukjes terug op de tomaatjes.

15 november 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT