Vegan tomaten kokos curry met scampi

Vegan tomaten kokos curry met scampi

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 1 rode ui, fijngesneden
  • 1 teentje look, fijngesneden
  • 1 rode paprika, in blokjes
  • 400 gram tomatenblokjes uit blik
  • 240 ml kokosmelk
  • 2 eetlepels rode currypasta
  • viskruiden
  • zeewierkruiden
  • 10 vegan scampi's

Bereiden

  1. Stoof de rode ui en look aan in wat water of olie.

  2. Doe de paprika en de tomatenblokjes erbij en laat enkele minuten stoven.

  3. Doe de kokosmelk en de currypasta erbij en laat inkoken tot de paprika gaar is.

  4. Bak ondertussen de vegan scampi's krokant en kruid met zeewierkruiden en viskruiden.

  5. Serveer de tomaten kokos curry met de vegan scampi's.

28 september 2018
29 september 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT