Vegan tonijnsalade

Vegan tonijnsalade

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 150 gram kikkererwten
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 1 eetlepel ctiroensap
  • 2 eetlepels vegan mayonaise

Bereiden

  1. Meng alle ingrediënten in een maatbeker en mix fijn tot een egale massa.

  2. Laat de vegan tonijnsalade enkele uren in de koelkast op smaak komen.

12 juli 2018

RELATED POSTS

3 Comments

  1. Beantwoorden

    wouter

    18 juli 2018

    Zou je er voor een beetje “extra vissigheid” wat vermalen nori(vel) doorheen kunnen doen? Zo ja, en mocht je er een idee van hebben: enig idee hoeveel je er ongeveer doorheen zou doen? 🙂

    • Beantwoorden

      Kesja

      20 juli 2018

      Ja dat kan je zeker doen! Ik denk dat een eetlepel zeker genoeg is

  2. Beantwoorden

    Wouter

    23 juli 2018

    Super! Ik ga ‘m uitproberen. Dank je wel! 😀

LEAVE A COMMENT