Vegan Valentijnskoekjes

Vegan Valentijnskoekjes

Aantal personen 6

Ingrediënten

  • 170 gram bloem
  • 70 gram suiker
  • 2 eetlepels rode bietenpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 60 gram vegan margarine
  • 1 theelepel vanille extract
  • 20 ml amandelmelk
  • gedroogde veenbessen

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Meng de vegan margarine met de suiker, vanille extract en amandelmelk.

  3. Mix de bloem, baksoda en rode bietenpoeder onder het margarine mengsel.

  4. Rol het deeg uit met een deegrol.

  5. Prik hartjes uit het deeg met een hartjesvorm.

  6. Laat de hartjeskoekjes op een bakplaat.

  7. Versier met stukjes gedroogde veenbessen.

  8. Laat de koekjes 15 minuten bakken.

3 maart 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT