Vegan vispasteitje

Vegan vispasteitje

Total Time 30 minuten
Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 3 Vegafit fishsticks in blokjes gesneden
  • 4 vegan scampi's in blokjes gesneden
  • 1/2 stuk tofu visfilet
  • 150 gram champignons
  • 250 ml sojaroom
  • 50 ml witte wijn
  • 1 theelepel viskruiden
  • 1 theelepel zeewierkruiden
  • 2 bladerdeegpasteitjes
  • kroketten

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor zoals aangegeven op de verpakking van de pasteitjes.

  2. Bak de Vegafit fishsticks, vegan scampi's en tofu visfilet.

  3. Bak in een andere pan de champignons krokant. 

  4. Blus de champignons met de witte wijn.

  5. Doe de sojaroom erbij en kruidt met viskruiden en zeewierkruiden.

  6. Dik de saus eventueel in met een beetje maizena.

  7. Doe de vegan scampi's, Vegafit fishsticks en tofu visfilet bij in de saus.

  8. Bak de kroketten en de bladerdeegpasteitjes.

  9. Vul de bladerdeegpasteitjes met de vegan vissaus en serveer met kroketten.

2 maart 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT