Vegan “Zalm” tofu marinade

Vegan "Zalm" tofu marinade

Aantal personen 3

Ingrediënten

  • 1 blok tofu (uitgeperst)
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels vegan visbouillon (water gekookt met zeewier)
  • 1 eetlepel witte wijnazijn
  • 1/2 theelepel zout
  • 1/2 theelepel zeewierkruiden
  • 1/2 theelepel viskruiden
  • 1/2 theelepel dille
  • scheutje citroensap

Bereiden

  1. Snij de tofu in blokjes.

  2. Meng de olijfolie, vegan visbouillon, witte wijnazijn, zout, zeewierkruiden, viskruiden, dille en citroensap.

  3. Doe de tofu bij de marinade en laat enkele uren marineren.

  4. Bak de tofu daarna krokant.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT