Vijgen muffins

Vijgen muffins

Aantal personen 4

Ingrediënten

  • 180 gram bloem
  • 1 eetlepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel baksoda
  • 150 gram suiker
  • 200 ml sojamelk
  • 1 eetlepel appelcider azijn
  • 80 ml zonnebloemolie
  • 1 theelepel vanille aroma
  • 3 verse vijgen, in stukjes gesneden

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Meng de bloem, suiker, bakpoeder en baksoda in een mengkom.

  3. Doe in een andere mengkom de sojamelk, olie en vanille aroma.

  4. Meng de droge ingrediënten bij de vochtige ingrediënten.

  5. Roer de stukjes vijg onder het beslag.

  6. Verdeel het beslag in cupcakevormpjes of muffinvormpjes.

  7. Laat de muffins 20 minuten bakken.

21 oktober 2018
21 oktober 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT